- برنامهریزی برای راه اندازی ۲هزار واحد صنعتی غیرفعال تا پایان سال
- ماندگاری ۲.۴ میلیون تن کالای اساسی در بندر امام خمینی (ره)
- سهام خودروسازان را به مردم واگذار کنید
- واکنش تولیدکنندگان به احتمال تشکیل وزارت بازرگانی
- زمزمه رشد حداقل ۵۰ درصدی قیمت خودرو
- سرنوشت پروازهای کنسل شده و پول مردم به کجا رسید؟
- ورود مسافران هوایی به ایران مشروط شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت:
شرایط واگذاری شرکت هپکو باید محرز و به درستی انجام گیرد
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در کشور به پرونده شرکت هپکو گفت: در بحث شرکت هپکو و خصوصیسازی این شرکت شرایط مالکیت محرز نبوده و باید شرایط واگذاری به درستی انجام گیرد.
۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲ اقتصادی اقتصاد کلان و بودجه صن
۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴ شناسه خبر : ۱۷۵۷

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایران اکونومی؛ محمد شریعتمداری در هفتادمین نشست ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان مرکزی ضمن اشاره به پرداخت 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در کشور به پرونده شرکت هپکو گفت: در بحث واگذاری شرکت هپکو و خصوصیسازی این شرکت، شرایط مالکیت محرز نبوده است و باید شرایط واگذاری به درستی انجام گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که با دولتی شدن مجدد صنایع واگذار شده کاملا مخالف هستم اذعان داشت: باید تدابیری برای واگذاری درست انجام گیرد و در همین راستا طبق ماده 6 قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور مبنی بر این که وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است از ثبت سفارش کالاها، تجهیزات، لوازم و فرآورده هایی که احکام این قانون را رعایت نکرده اند جلوگیری کند قطعا جلوی ثبت سفارش گرفته خواهد شد، همچنین وضعیت مطالبات شرکت واگن پارس از وزارت نفت و نیرو در دولت مطرح خواهد شد.
گفتنی است چند روز پیش نیز وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مشکلات هپکو و آذرآب گفته بود: مشکل اصلی این واحدها مشکل مالکیت آنها است که به بخش خصوصی واگذار شدهاند، بعد از اینکه بخش خصوصی امکان فعالیت نداشته سازمان خصوصیسازی کشور تلاش کرده تا این واحدها را دراختیار مالکان جدید قرار دهد.
منبع: تسنیم